Nogometni čevlji

Adidas

X 18.1 FG

219,99

Adidas

X 18.4 FG

49,99

Adidas 

X TANGO 18.4 IN

Adidas 

X TANGO 18.4 IN j

39,99

Adidas

Moški čevlji za nogomet

219,99

Adidas X 18.1 FG so vrhunski nogometni čevlji za igranje na travnati podlagi, ki je shua in kratko pokošena. Čevlji so izdelani iz materiala, ki odlično objame stopalo, hkrati pa omogoča izjemen občutek za žogo. Podplat pa je ustvarjen za hitre in dinamične štarte, ki bodo vašo igro dvignili na višjo raven.

Adidas

Moški čevlji za nogomet

49,99

Adidas X 18.4 FG so udobni nogometni čevlji za igranje na travnati podlagi, ki je shua in kratko pokošena. Poleg tega so primerni tudi za igranje na umetni travi. Čevlji so izdelani iz materiala, ki odlično objame stopalo, hkrati pa omogoča izjemen občutek za žogo. Podplat nudi dober oprijem na suhih igralnih površinah.

Adidas 

Moški copati za dvoranski nogomet

Adidas X Tango 18.4 IN so učinkoviti copati za dvoranski nogomet. Izdelani so iz materiala, ki odlično objame stopalo in nudi stabilnost. Podplat pa je izdelan iz surove gume, ki omogoča odličen oprijem na gladkih dvoranskih površinah, hkrati pa ne pušča sledi.

Adidas 

Otroški copati za dvoranski nogomet

39,99

Adidas X Tango 18.4 IN J so učinkoviti otroški copati za dvoranski nogomet. Izdelani so iz materiala, ki odlično objame stopalo in nudi stabilnost. Podplat pa je izdelan iz surove gume, ki omogoča odličen oprijem na gladkih dvoranskih površinah, hkrati pa ne pušča sledi.

Adidas

Predator 18.1 SG 

219,99

Adidas

Predator 18.4 FXG 

59,99

Adidas

Nemeziz 18.2 FG

129,99

Adidas

Predator 18.1 SG 

219,99

Adidas Predator 18.1 SG so nogometni čevlji, ki zagotavljajo maksimalen oprijem stopala in odlično kontrolo. Zgornji del je izdelan iz posebnega materiala, ki se odlično prilega stopalu in hkrati zagotavlja odličen občutek za žogo. Copati se obuvajo na način nogavice, ki sega skoraj do gležnja. Prav ta lastnost zagotavlja tudi dodatno stabilnost in oporo gležnja.

Adidas

Predator 18.4 FXG 

59,99

Adidas Predator 18.4 FxG so nogometni čevlji, ki zagotavljajo maksimalen oprijem stopala in odlično kontrolo. Zgornji del je izdelan iz posebnega materiala, ki se odlično prilega stopalu in hkrati zagotavlja odličen občutek za žogo. Podplat nudi izjemno kontrolo na naravnih igralnih površinah.

Adidas

Nemeziz 18.2 FG

129,99

Adidas Nemeziz 18.2 FG so učinkoviti čevlji za nogomet. Zgornji del je izdelan iz trpežnega sintetičnega materiala, ki nudi oporo, stabilnost in odlično kontrolo nad žogo. Čepi na podplatu pa omogočajo hitre štarte in dober stik s podlago.

Gabriel Jesus

Manchester City F.C.
0
Golov
0
Podaj
igra v novih adidas X

Skupna ocena Adidas X 

po lestvici INTERSPORT Football Boot Ranking
0
Igralcev
0
Vseh golov
0
Vseh podaj

Poišči prodajalno

Poišči novo kolekcijo adidas v prodajalnah Intersport